Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati

TANGISE ATI

By : ENY SAGITA

[Intro] Em C Em C Em
Am Em B Em

Em B Em
Udan deres wayahe wis wengi
Am Em
njur kelingan lungamu dek wingi
Am Em
opo wis dadi gegarising pesthi
C B
kowe bakal cindro janji

[Intro] Am B

Em B Em
senajan uripku rekoso
Am Em
kabeh mau bakale tak tompo
Am Em
nuruti gedhang yuaning roso
C B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
Am Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Am B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
Am Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
C
wis wis yo wis yen ngono
C B Em
yo wis.. tak lilakake

Em B Em
Udan deres wayahe wis wengi
Am Em
njur kelingan lungamu dek wingi
Am Em
opo wis dadi gegarising pesthi
C B
kowe bakal cindro janji

Em B Em
senajan uripku rekoso
Am Em
kabeh mau bakale tak tompo
Am Em
nuruti gedhang yuaning roso
C B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
Am Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Am B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
Am Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
C
wis wis yo wis yen ngono
C B Em
yo wis.. tak lilakake

Em B Em
Udan deres wayahe wis wengi
Am Em
njur kelingan lungamu dek wingi
Am Em
opo wis dadi gegarising pesthi
C B
kowe bakal cindro janji

Em B Em
senajan uripku rekoso
Am Em
kabeh mau bakale tak tompo
Am Em
nuruti gedhang yuaning roso
C B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

Back To : [Chorus]

Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati"

Posting Komentar

Orang Cerdas Tau Caranya Berterima Kasih...
[+] Dilarang Menghina, Promosi Atau Iklan, Menyelipkan Link Aktif Dan Non Aktif
[+] Dilarang Berkomentar Yang Mengandung Unsur Porno, Spam, Sara, Politik, Profokasi.
[+] Budayakan Berkomentar Dengan Sopan, Bijak, dan Sesuai Artikel (Dilarang Berkomentar Diluar Topic)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel